– Over Ons

Real food and Real flavours

Soul Smokers staan garant een authentieke low-and-slow BBQ experience. Met echt hout, echt vuur en echte rook. Supersappig vlees bereid op offset smokers en de Big Green Egg dat smelt op de tong. Met hun bombastische Caribische smaken stelen deze gepassioneerde grillmasters het hart van elke foodie.

Soul Smokers laten ieders smaakpapillen swingen. Hoe ze dat doen? Door met liefde te barbecueën. Hun hele ziel en zaligheid leggen ze in de onverbeterlijke ribs, jerk chicken en lemon chicken. Dat wat je tijd geeft, dat wat je aandacht geeft, dat smaakt zoveel lekkerder.

Aan deze smaakexplosie gaat een uiterst zorgvuldige selectie vooraf. Het vlees van Soul Smokers is afkomstig van vrije-uitloopkippen en varkensrassen die de tijd en ruimte hebben gekregen stressvrij op te groeien en met natuurlijk dieet zijn gevoed. Kies je voor Soul Smokers, kies je voor kwaliteit.

BBQ from the soul

De Soul Smokers onder aanvoering van teamcaptain Elbert Hodge doorkruisten in 2017 de Amerikaanse staten Texas, Oklahoma, Kansas, Missouri en Arkansas, keken rond en proefden onder meer bij Aaron Franklin, en proefden nog eens, nog eens en wisten het daarna 100 procent zeker. Dit was goed, heel goed zelfs maar het kon nóg beter. Na deze roadtrip wonnen de Soul Smokers met overmacht de Big Green Egg & OFYR BBQ Contest bij FG Food Labs in Rotterdam. De jury, onder wie tweesterrenchef François Geurds en tv-kok Herman den Blijker, was lyrisch over de juicy ribs, malse procureur en de chicken wings met een bite en flavour die ongekend is in barbecueland. Na deze overwinning werden Soul Smokers veelvuldig gevraagd voor evenementen en festivals op tal van plekken en organiseerden ze op gezette tijden een pop-uprestaurant bij de Hofbogen in thuisstad Rotterdam. Overal waar de Soul Smokers waren, stonden dikke rijen. De jubelreviews logen er niet om. De roep van het publiek voor een vaste plek werd steeds luider. In juni 2021 vervulden de Soul Smokers deze wens met een bezorgrestaurant in Rotterdam-Oost waarvandaan dagelijks genoten kan worden van die unieke Soul Smokers BBQ experience.

Ons Menu

Soul Smokers is slow food. Alle gerechten vragen een lange voorbereiding en garing. Als je er zeker van wilt zijn dat jouw gewenste maaltijd op jouw gewenste moment gereed is, bestel dan minimaal 24 uur van tevoren. Bij een last minute bestelling kan het soms voorkomen dat wij je moeten teleurstellen. Je kunt de gerechten bestellen door op de foto te klikken. Bij elk gerecht staan de belangrijkste allergenen vermeld. Mocht jij een specifiek dieet volgen of een voedselintolerantie hebben die niet staat vermeld, laat het ons weten dan houden wij daar uiteraard rekening mee.